panowie morze chciał by ktoś się pozbyć starych klamek? z chromowanymi raczkami nie musza być podświetlane :wink: kolega chciałby kupić bo ma całe czarne z propozycjami na pw
Klamki wewnętrzne podświetlane z wersji L&K
Zwiń
X
-
To Maru zrobił w końcu dla ogółu to podświetlenie?BYŁ : MÓJ SZKODNIK http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
-
wczoraj delikatnie zabrałem się za klameczki...
zmieniłem diody na zielone i dziś zamontowałem wszystko...
ale kolor wymienionych diod różni się i to znacząco od fabrycznego odcienia zieleni...
czy ktoś wie jakie diody są stosowane przez skodę?
jakiś symbol, etc.?
[ Dodano: Sob 05 Gru, 09 16:21 ]
zamontowane mam te: http://allegro.pl/item842651526_diod...2.html#gallery
a wydaje mi się iż powinny być te: http://allegro.pl/item842787351_diod...2.html#galleryCzłowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
Jako że nie dostałem odpowiedzi sam pogrzebałem w kabelkach w mojej O1. Tak jak pisałem wczesniej podobają mi się te podświetlane klameczki :twisted: wiec postanowiłem zrobić i u siebie. poszperałem i znalazłem pod które kabelki trzeba się podpiąć.
Oto mały schemacik:
Zaznaczam ze MÓJ SZKODNIK TO ANGOL!!!, nie wiem czy kolory i umiejscowienie kabli w kostkach sa takie same w wersji kontynentalnej, ale łatwo to sprawdzić.Może komuś się przyda, i chyba napisałem to we właściwym wątku :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrygyLusterka, trza modifikowac
1.BSG jednotka BSG jednotka umo¾òující nakódovat v aute funkci Corner Light, pøisvìtlování mlhovkami do zatáèky.Pro modelové roky 2004a¾ 2009.
Cena: 2.200,-Kè
2.BCM jednotka BCM jednotka umo¾òující nakódovat v aute funkci Corner Light, pøisvìtlování mlhovkami do zatáèky.Pro modelové roky 2009 a novìj¹í (facelift).
Cena: 2.300,-Kè
3.Komfortni jednotka
Komfortní jednotka, nutná pøi zprovoznìní klíèù na dálkové ovladání.
Cena: 1.500,-Kè
4.Pøední originální RS narazník
Cena: 6.400,-Kè( to dla Maru123) :diabelski_usmiech
5.Originální li¹ty RS v barvì.
Originální RS li¹ty, mo¾nost dodání v jakékoli barvì.
Cena: 2.800,-Kè
6.Originál koncovka výfuku ©koda navaøovací na prùmìr narazníku 55 mm:
Vhodné pro model Octavie II s RSovým zadním nárazníkem.
Cena: 1.500,-Kè-
albo Originální koncovka výfuku ©koda ¹roubovaná
Vhodné pro model Octavia II se standardním nárazníkem, prùmìr 55mm,
Cena: 1.250,-Kèna to na pewno będzie zbyt :diabelski_usmiech
7.Zrcátka s osvìtlením výhøevem, blinkry samostmivacímí skly a potenciometry:
Zrcátka jsou v nejvy¹¹i mo¾ne výbavì, s výhøevem,elektrická, s osvìtlenim venkovního prostoru a blinkrem. Skla jsou samostmívací antioslòující. Zrcátka mají v sobì potenciometry (naklápìni pøi zaøazaní zpáteèky,mo¾nost pamatování si poloh skel). Mo¾nost dodat v jakékoli barvì. Cena: 1.970,-Kè / kus
a to na pewno będzie HIT :diabelski_usmiech - ja chetnie kupie lusterka samościemniająceprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
voltar,spokojnie, linka Ci nie ucieknie. Po odchaczeniu zaczepów szt 3 które są obok głośniczka i odkręceniu śróbki za głośniczkiem ( torx) wyciągasz całość do siebie razem troszkę z linką , posiada ona na końcu taki bolec, który po przekręceniu w przeciwną strone do zakładaniu wychodzi do góry . Linka po wyjęciu zostawiasz, nie ucieknie , potem jak składasz to w odwrotnej kolejności. Zakładasz ten bolec linki , potem linkę w prowadzenie takie plastykowe a na koniec po włożeniu całości ciągniesz lekko za klamke i linka ładnie wskoczy Ci na miejsce.
Komentarz
-
-
[quote]Zamieszczone przez czyzyk64voltar,spokojnie, linka Ci nie ucieknie. Po odchaczeniu zaczepów szt 3 które są obok głośniczka i odkręceniu śróbki za głośniczkiem ( torx) wyciągasz całość do siebie razem troszkę z linką , posiada ona na końcu taki bolec, który po przekręceniu w przeciwną strone do zakładaniu wychodzi do góry .
Wlasnie mam ten problem ze nie moge tego bolca wyciagnac ... co to znaczy "po przekreceniu w przeciwna strone" ?
Czy mam odlaczyc linke od bolca ?
PS
Aktualnie jestem przy tylniej lewej klamce ( o ile to ma jakies znaczenie )
Komentarz
-
Komentarz